dissabte, 22 d’agost del 2015

Junts Pel Sí arrenca la pre-campanya a Osona amb un acte a Torelló

El proper dimarts dia 25 d'agost del 2015 a 2/4 de 9 del vespre tindrà lloc el primer acte de Junts pel Sí a Torelló.

Arrencant la precampanya de cara a les pròximes eleccions del dia 27 de setembre, Junts pel Sí inicia la programació dels seus actes amb una primera tertúlia que tindrà lloc el proper dia 25 d'agost a 2/4 de 9 del vespre al Jardí de Can Vilar (Rda. Puig, 59) de Torelló en la qual, es comptarà amb la presència d'Antoni Castellà (membre de Demòcrates de Catalunya), Marta Pascal (portaveu de CDC) i Marta Rovira (secretària general d'ERC).

Aquest, junt amb l'acte que tindrà lloc a Manlleu el pròxim 31 d'agost seran els dos grans esdeveniments de precampanya marcats des del comitè nacional i es combinaran amb diferents paradetes informatives repartides pels municipis d'arreu en què es farà especial èmfasi en la campanya “Fes-te candidat”.

Per la coordinació dels actes i campanya de Junts pel Sí a Osona, s'ha creat el comitè de campanya comarcal que està format pels següents membres: Joan Vergés i Josep Rafús de CDC, Pere Prat i Jordi Casals d'ERC, Rafa Cuenca i Maite Anglada de MES, Josep Ramon Soldevila i Eva Solé de RCat, Jaume Puig de DC i Ivan Lapeira de SI. Aquest comitè està obert a membres de la societat civil i té com a coordinador Pere Prat. Paral·lelament, s'estan creant els comitès locals a cada municipi.
Es convida, doncs, a tothom a participar en aquesta tertúlia que es celebrarà a Torelló on, en finalitzar, s'oferirà un petit refrigeri per a tots els assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada