dimecres, 26 d’agost del 2015

Més de 300 persones a Torelló en el primer acte de Junts pel Sí a Osona


Els candidats de Junts pel Sí Marta RoviraMarta Pascal iAntoni Castellà (núm. 9, 16 i 22 per Barcelona respectivament) han protagonitzat aquest dimarts l'inici de precampanya de Junts pel Sí a Osona, en un acte a Torelló, davant més de 300 persones.
Marta Rovira ha dit que "Junts pel Sí és l'autèntica revolució democràtica real per a Catalunya" ja que "l'acord amb l'Estat és impossible". La republicana també va dir que "el nou Estat Català serà com els catalans voldrem i decidirem en un procés constituent".
Pascal, en la seva intervenció, ha afirmat que "el 27S no és una qüestió de grans proclames sinó dels problemes reals de la gent i de buscar-hi les solucions pertinents". La candidata ha advertit: “Ens ho juguem tot, no tindrem una nova oportunitat, no hem de deixar ningú per convèncer”.
Castellà, de la seva banda, ha afirmat: “Ens estem jugant construir el  model de país que volem o ser arrossegats per un Estat, l'espanyol, que no és viable". En aquest sentit, ha  afegit: "Volem ser un país pròsper que ens permeti un estat del benestar potent i equitatiu".

L'acte, conduït pel periodista i professor de la URL Enric Xicoy, s’ha tancat amb un debat amb els assistents

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada