dijous, 24 de setembre del 2015

Acte al casal de la gent gran de Santa Eugènia de Berga


Jordi Casals i Armand Giménez han protagonitzat un acte de Junts pel Sí al casal de la gent gran de Santa Eugènia de Berga.
L'obertura de l'acte l'han fet l'alcaldessa de CDC, Anna Franquesa, i el cap de llista d'ERC, Josep Sallent, que han animat a la gent a anar a votar el 27 de setembre.
Per la seva banda, Casals ha explicat el moment en què estem i ha repassat els episodis passat que han portat a la ciutadania catalana a arribar a la conclusió que no hi ha altra camí que la independència, perquè "l'entesa amb Espanya ens l'han demostrat impossible", i ha conclòs que "hem sapigut mantenir la flama vivia de la nostra identitat, però ara necessitem unes eines per tenir un país millor pels catalans, i la única eina que ens serveis és el d'un Estat propi, el de la República Catalana".

Per la seva banda, Armand Giménez ha exposat les raons per les quals estan assegurades les pensions en una República Catalana, la qüestió, com és obvi, que ha preocupat més als assistents en l'acte. Giménez a més ha dit que en el pitjor dels casos, que no hi hagi un acord fàcil ni ràpid amb l'Estat Espanyol, aquest "té la obligació de pagar a tots els qui hi han contribuït, cas dels actuals pensionistes".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada