dimecres, 23 de setembre del 2015

Acte de Junts pel Sí a Masies de Voltregà

Aquesta nit s'ha celebrat l'acte de Junts pel Sí en la darrera setmana de campanya a La Pèrgola, de Masies de Voltregà on s'ha comptat amb la presència i participació d'en Peyu, Ramon Carner, Ariadna Delgado i Marta Pascal.


En Peyu, que ha encetat l'acte ha acabat el seu monòleg recordant l'acció que va portar a terme demanant explicacions al Banc de Sabadell per les seves declaracions i ha anunciat que aquesta nit se'n difondrà la segona part a les xarxes socials.


Per la seva banda, Adriana Delgado ha recordat el dèficit en les infraestructures a la Catalunya central i ha exclamat que "Ja n'hi ha prou!" i que "es tracta d'una qüestió de dignitat per damunt de les ideologies" animant, per acabar, a que guanyi la "revolta dels somriures front el discurs de la por".

 

Marta Pascal ha lamentat les declaracions d'Albiol on indicava que l'escola catalana promou l'odi a Espanya que ha titllat d' "una gran mentida i irresponsabilitat" igual que Linde parlant del "corralito a Catalunya" fent èmfasi a que "tenim l'oportunitat de construir el país des de zero, tothom podrà aportar i tothom podrà sumar".

L'acte ha acabat amb Ramon Carner que ha recordat que "a Europa manen els lobbys econòmics i no ens deixaran fora" , ja que "Europa necessita Catalunya" per acabar apuntant que "pensem en petit i ja és hora de pensar en gran".

La xerrada col·loqui ha tingut una assistència d'un centenar de persones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada