dimecres, 9 de setembre del 2015

Pensions i economia amb Junts Pel Sí a Calldetenes

Aquest dimarts dia 8 de setembre s'ha celebrat una xerrada sota el títol “Economia i pensions a la República Catalana” a Calldetenes.


Davant una cinqüentena de persones, el Secretari d'emprenedoria i treball d'ERC, Josep Ginesta i el diputat de CDC a Madrid , Carles Campuzano, han desgranat com s'articularà el sistema de pensions del futur Estat Català. “Les pensions en una Catalunya independent pujarien cada any en base al cost de la vida, no com ara. Seria un sistema molt més sòlid que l'actual", ha assenyalat Ginesta que ha afegit que "són un dret individual i l'Estat està obligat a protegir-lo, de manera que Espanya les ha de seguir pagant en cas d'independència".

El diputat de CDC ha remarcat que "avui a Calldetenes no demanem el vot sinó que parlem de pensions, cosa que ens indica que això no és una campanya normal sinó ben excepcional". Campuzano també ha aclarit que "el que garanteix les pensions és la riquesa que creem entre tots" i ha destacat que "en època de bonança, la recaptació a Catalunya no només pagava les nostres pensions sinó també les d'altres zones de l'Estat".
L'acte ha acabat en una animada conversa amb els assistents a peu dret prenent un petit refrigeri.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada